Project Description

In 2010, Ben decided we should move our office to a small annex attached to his home in Topsfield.  The office would take advantage of an existing space that served as a small apartment while the main house was under construction.  An appropriate entrance and more office space was needed, so design began on a small addition.  For most of our team, this was the first time we designed something for ourselves.  We all had input in the design process.  It was an opportunity to create a space that not only encouraged creativity, but displayed our talents to those who visit.  As with all of our client projects, care and thought were given to space, light, materials, views of the tree farm, energy efficiency and even the unique toilet paper holder.  Attention to details is what sets us apart, we hope you’ll come visit our office and see for yourself!